06/20/2017

Emakina Strategic Solution Partner van Salesforce Commerce Cloud

Author: Meriem Alami

Emakina kondigt met trots aan dat het zich de eerste Europese Strategic Solution Partner bij het Salesforce Commerce Cloud Partner Program mag noemen. Met deze benoeming bevestigt Salesforce de positie van Emakina als top level partner. De nominatie is gebaseerd op het aantal en de kwaliteit van Commerce Cloud projecten en het geavanceerde kennis- en vaardigheidsniveau van het team van Emakina.

Voor Emakina als groep betekent de succesvolle samenwerking met Commerce Cloud een concurrentievoordeel voor haar Europese klanten die zich richten op gepersonaliseerde omnichannel shopping experiences. Als Strategic Solution Partner vergroot Emakina haar capaciteit om als toonaangevende dienstverlener de Europese markt te bedienen op het gebied van commerce.

In de afgelopen 5 jaar heeft Emakina naam gemaakt als de “go-to” full service solution partner voor merken en retailers – met uitgebreide ervaring in prachtig ontworpen en uitstekend presterende e-commerce websites voor merken als RITUALS, Wolford, HEMA, Floris van Bommel, marlies|dekkers, McGregor, LolaLiza, WE Fashion, CoolCat en Paula’s Choice. Emakina zal bovendien met Commerce Cloud gaan samenwerken om het al brede aanbod van bestaande functionaliteiten verder uit te breiden.

Sjoerd van Gelderen, Managing Director van Emakina.NL: “De benoeming tot Strategic Solution Partner betekent dat Emakina het hoogste level van vertrouwen heeft verdiend. Dat willen wij overdragen aan onze klanten. Merken die zich bezighouden met complexe en geavanceerde omnichannel platformen hebben behoefte aan een betrouwbare partner met het juiste expertiseniveau. Wij zijn ervan overtuigd dat Salesforce Commerce Cloud’s unieke aanpak – de combinatie van een puur cloud platform en een goed afgestemd bedrijfsmodel – veel zakelijk voordeel biedt voor onze klanten. Zo blijven zij wat innovatie betreft voorop lopen.”

Het Salesforce Partner Program is het grootste ‘Born in the Cloud’ partner programma op dit gebied waarbij partners worden aangemoedigd om succes van klanten te stimuleren met behulp van het Salesforce Customer Success Platform. Met een combinatie van bedrijfs-, technologie- en marketing-voordelen en AppExchange, ‘s werelds grootste zakelijke applicatiemarkt, helpt het Salesforce Partner Programma partners om succesvolle bedrijven te bouwen die hierbij het Salesforce platform inzetten.

 

gallery image