15/11/2016

Emakina.NL benoemt Sjoerd van Gelderen en Seth van der Maas tot co-MD’s

Author: Meriem Alami

Geert Rietbergen draagt op 1 januari 2017 de leiding van Emakina.NL over aan twee huidige directieleden. Hij gaat als Executive VP Asia Pacific de activiteiten van Emakina Group verder ontwikkelen in Azië.

CCO Sjoerd van Gelderen en CTO Seth van der Maas worden co-managing directors van Emakina.NL. Sjoerd zal zich focussen op commerciële activiteiten, terwijl Seth als co-MD de delivery-organisatie zal leiden. Geert wordt chairman van de Nederlandse Board of Directors. Robert Goedemans, nu COO, zal zich per 1 juli 2017 terugtrekken uit de dagelijkse leiding, maar blijft als board member nauw betrokken bij de toekomst van Emakina.NL.

emakina_nl_managementV.l.n.r. Patrick van der Vliet, Sjoerd van Gelderen, Geert Rietbergen, Seth van der Maas en Robert Goedemans.

Geert Rietbergen:

“Seth en Sjoerd zijn twee ervaren en gedreven leiders, waarop je altijd kunt rekenen. Ik ben trots op het geweldige team dat we samen hebben opgebouwd, ook met Patrick van der Vliet als creatief directeur. Hiermee hebben we een sterke ploeg om de verdere groei-ambitie waar te maken.”

De laatste drie jaar groeide Emakina.NL snel uit tot een van de toonaangevende spelers in het digitale speelveld. Het aantal medewerkers steeg van 50 naar 130 (en groeit nog steeds). Ook de meerwaarde in web building, digital marketing en e-commerce werd verder opgevoerd.

Eerder dit jaar werd Emakina uitgeroepen tot Demandware EMEA Sales Partner Of The Year en werkten we onder meer aan e-commerce realisaties voor HEMA, Wolford, RITUALS, LolaLiza, marlies|dekkers, McGregor, Unilever en Floris van Bommel. In de zomer van 2017 verhuist het Nederlandse kantoor naar een grote nieuwe locatie in de Amsterdamse Houthavens.

emakina_nl_office_danzigerkade-4Emakina.NL’s nieuwe kantoor in de Amsterdamse Houthavens

Sjoerd van Gelderen en Seth van der Maas lichten toe:

“Het succes van Emakina.NL dat we de afgelopen jaren samen met Geert, Patrick en Robert hebben bereikt, vormt de basis waarop we de komende jaren verder gaan bouwen. Het voelt waanzinnig goed om met ons sterke en gedreven team voor nog meer mooie Europese merken te gaan werken.“

gallery image