04/04/2014

Vacature Visual Designer Rotterdam

Author: Leon

Rotterdam , fulltime , 1+ jaar ervaring

Ben jij een visual designer die mooie dingen kan maken, maar wel vanuit de gebruiker denkt?

Wij zoeken
We zijn op zoek naar een designer die niet alleen goed kan vormgeven, maar zich ook kan verplaatsen in de eindgebruiker. Aansprekende ontwerpen zijn van groot belang, maar uiteindelijk moet het digitale concept ook gebruiksvriendelijk zijn en goed converteren.  Het is belangrijk dat jij de wensen van de klant aanvoelt en deze kunt doorvertalen naar inspirerende, gebruiksvriendelijke ervaringen. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan hopen we dat jíj ons creatieve team komt versterken!

visual designer

Wij vragen

– Een afgeronde relevante opleiding is geen vereiste, andere zaken vinden wij veel belangrijker;

– Open persoonlijkheid. Je mag uiteraard best eigenwijs zijn, zolang je maar wel open blijft staan voor meningen van anderen;

– Gedrevenheid is een vereiste;

– Aantoonbare ervaring als visual designer;

Bedrijfsprofiel
Wij zijn Emakina. Wij geloven dat de interactie tussen merken, organisaties en hun doelgroepen aan de basis ligt van hun succes. Dat het digitale landschap de eerste kennismaking faciliteert en een verbindend platform levert waarop merken en organisaties deze interactie verdiepen en versterken. Omdat digitale communicatie efficiënt, effectief en specifiek is. Emakina, building brand experiences.

Bedrijfscultuur
Dynamisch, open, non-hiërarchisch, innovatief en resultaatgericht. Wij ontwikkelen inhouse en er heerst een informele professionele werksfeer. Van de medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid en enthousiasme verwacht. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is voor initiatief en een eigen invulling van de taken.

Geïnteresseerd?
Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar werken@relephant.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Mantel, tel. 020-463 77 66.

Deze vacature is alleen bedoeld voor directe sollicitanten.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

gallery image