3/30/2017

Emakina wint Kentico Site Of The Year Award met Segway Europe

Author: Meriem Alami

Goed nieuws: het platform dat Emakina ontwikkelde voor Segway Europe is uitgeroepen tot de “2016 Kentico Consumer Goods Site of the Year”. Een grote eer, want de Kentico Site of the Year wordt door de jury uit honderden inzendingen genomineerd en vervolgens verkozen door de internationale Kentico community.

Segway is on a roll
Om de groei van Segway in de EMEA-regio te ondersteunen, was een aanpassing en uitbreiding van hun online aanwezigheid noodzakelijk. Een mooie uitdaging voor de Kentico experts van Emakina.

In nauwe samenwerking met Segway is er een nieuwe marketing aanpak ontwikkeld. In een tijd waar techniek mensen vaak uit elkaar drijft, brengt Segway’s techniek mensen juist bij elkaar. Het nieuwe platform heeft een sterke focus op een outdoor lifestyle: het delen van mooie momenten met je vrienden en de voordelen die Segway je hierbij biedt.

Het resultaat mag er zijn. We lanceerden een prachtig vormgegeven site die in meer dan 50 landen beschikbaar is, gericht op zowel B2C als B2B, en zowel op lifestyle als op functionaliteiten.

Pretty proud
De Kentico Site of the Year Awards belonen de beste Kentico implementaties. Deze prijs bevestigt dan ook Emakina’s expertise als Kentico partner. In de eerste fase worden per categorie drie finalisten genomineerd, ingestuurd door meer dan 1.100 Kentinco partners wereldwijd. Het openbare Kentico netwerk bepaalt vervolgens de uiteindelijke winnaar per categorie.

We zijn trots op de nauwe samenwerking tussen de klant en ons toegewijde team van designers en developers in Nederland en Oostenrijk. Het platform is binnen 4 maanden gelanceerd, en het is ‘simply moving’.

 

gallery image