10/04/2014

Emakina.NL nummer één in Emerce top 100

Author: Leon

Vandaag is de negende editie verschenen van de Emerce Top 100. In deze speciale jaarlijkse uitgave staat hoe beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten rond e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.

Wij zijn enorm trots dat we kunnen mededelen dat Emakina op nummer 1 staat van de lijst van fullservice digital agencies. Dankzij onze goede beoordelingen op betrouwbaarheid, hebben we ook direct de beste papieren; 7.5 van de 10 sterren!

Emerce-top 100

Grootte doet er toe (maar is niet alles)

Sjoerd van Gelderen, CCO van Emakina.NL: `Het is fantastisch om te zien dat Emakina een stap vooruit is vergeleken met een aantal van onze concurrenten. Onze omvang biedt mogelijkheid om een full service oplossing aan te bieden. We hebben de expertise in huis om de beste strategie, intelligente CRM, creatieve inzichten en e-commerce te leveren in elke context – van web tot mobiel, van internationale roll outs tot lokale activaties en inspirerende instore digitale ervaringen. Het is goed om te merken dat ons harde werk wordt beloond.`

Geert Rietbergen; MD van Emakina.NL: ‘Ik wil al onze collega`s van harte feliciteren met deze geweldige prestatie. De sleutel tot ons succes is zonder twijfel onze team spirit. Emakina.NL heeft nu vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, maar samen zijn we één. We opereren als één powerhouse, een team dat bestaat uit de meest geschikt talenten voor elk project, zodat we de beste resultaten voor onze klanten kunnen garanderen. Ons geheime ingrediënt is onze gedeelde passie om voor én samen met onze klanten mooie dingen te maken.

Emakina_management

gallery image