29/05/2013

Emakina zet eerste stapjes voor Zwitsal

Author: Leon

Niets is zo heerlijk zacht als de huid van een baby. En dat is mede te danken aan de babyverzorgingsproducten van Zwitsal. Er komt heel wat bij kijken als je een kleintje hebt. Gelukkig vind je op de nieuwe website van Zwitsal allerlei tips van experts die je direct op weg helpen.

zwitsal2

Om deze propositie op de lokale markt goed te ondersteunen heeft Zwitsal ons uitgekozen als `digitale partner` voor het activeren van de nieuwe brandsite en het uitwerken van de E-CRM formule. Hierin werken wij samen met Tribal DDB, die de creatie van de website op zijn naam heeft staan en Sapient die het (Avinash)webplatform heeft gebouwd. Wij zullen ons vooral bezig houden met contentbeheer, lokale marktactivatie en E-CRM (nieuwsbrieven).

De uitdaging voor Emakina is om het webplatform te activeren en bestaande en nieuwe moeders te inspireren en te mobiliseren. Hierin zullen life cycle mailings een belangrijke rol gaan spelen. Zodra moeders zich inschrijven voor de nieuwsbrief wordt hen namelijk gevraagd de naam, geboorte en geslacht van hun jongste kleintje in te vullen. Op deze manier kunnen de mailings exact afgestemd worden op de life cycle waarin de moeders en hun kindje verkeren; van de zwangerschap tot en met de eerste levensjaren. Daarnaast zullen wij ook campagne-emailings, banners en activaties voor onze rekening nemen.

Emakina verstevigt met huidige klanten zoals Dove, Dove Men+Care, Vaseline en nu Zwitsal haar positie binnen de beauty- en care categorie. Kortom we zijn trots op onze nieuwe spruit! Want of je nu jong of oud bent, stiekem is iedereen toch gek op dat vertrouwde Zwitsal luchtje?

gallery image