06/03/2014

Vacature front-end developer Amsterdam

Author: Brice Le Blévennec

Ben jij die HTML goeroe die een visual design om kan zetten in een goed werkende responsive template? Het is belangrijk dat je de do’s en dont’s kent van HTML en CSS. We verwachten dat je ervaring hebt met alle browsers en dat je weet wat wel en wat niet mogelijk is in de verschillende versies van deze browsers. Kortom: pixel perfect werken is jouw tweede natuur!

front-end developer Emakina - Rotterdam Amsterdam

Wij zoeken

We zijn op zoek naar een HTML CSS specialist (minimaal 1 jaar werkervaring) die mooie designs kan omzetten in goed werkende en converterende responsive templates. Je maakt onderdeel uit van een scrum team en werkt dus nauw samen met designers en webdevelopers. Op deze manier vorm je de brug tussen conceptontwikkeling/vormgeving en techniek.

Wij vragen

  • Ruime kennis van HTML 4/5 en CSS 2/3
  • Ruime kennis van Javascript
  • Ervaring met ontwikkelen voor verschillende browsers (en versies)
  • Een goed begrip van responsive design
  • Goede kennis van Photoshop en Illustrator

Bedrijfsprofiel

Emakina is als bureau gespecialiseerd in de ontwikkeling van makkelijk werkbare complexe websites. Wij werken voor relaties die afhankelijk zijn van snelle en relevante informatie ontsluiting uit complexe data. Hierbij staan zoeken, vinden en conversieverhoging centraal. Wij nemen verantwoordelijkheid voor totaalprojecten; van conceptontwikkeling tot aan implementatie en beheer. We werken voor aansprekende merken zoals de Bijenkorf, Unilever, RITUALS, SuitSupply, Bonduelle, Europcar, Zomoto, AD, en Sunweb.

Bedrijfscultuur

Dynamisch, open, non-hiërarchisch, innovatief en resultaatgericht. Wij ontwikkelen in-house en er heerst een informele professionele werksfeer. Van de medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid en enthousiasme verwacht. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is voor initiatief en een eigen invulling van de taken.

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar werken@emakina.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Mantel, tel. 020-463 77 66.

Deze vacature is alleen bedoeld voor directe sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

gallery image