3/6/2014

Vacature webdeveloper .NET Amsterdam

Author: Brice Le Blévennec

Of je nu bijna klaar bent met je studie of al jaren ervaring hebt, Emakina is continue op zoek naar goede .NET webdevelopers!

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar developers (minimaal 1 jaar werkervaring) die geen negen-tot-vijf-mentaliteit hebben en die in staat zijn om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Wil jij kwalitatief hoogstaande websites bouwen, dan hebben wij de juiste baan voor je. Het projectteam waarin je terecht komt is verantwoordelijk voor het gehele traject, van ontwerp tot en met implementatie van de websites en webapplicaties.

Webdeveloper Net Amsterdam

Wij vragen

Naast de standaardeisen – die we wel belangrijk vinden – zoals gedreven en leergierig, hebben we ook nog een aantal andere wensen. Een afgeronde relevante opleiding is geen vereiste. Wel willen wij alleen werken met intelligente mensen met een praktische inslag. Dit zorgt ervoor dat iedereen elkaar snel begrijpt, waardoor we efficiënter kunnen werken. Daarnaast vragen wij:

  • Ervaring met het ontwikkelen van webtoepassingen in .NET (C#, ASP.NET)
  • Kennis van (X)HTML, CSS, Javascript/JQuery en SQL
  • Goede beheersing van de Engelse taal

Wij bieden

Wij bieden je een leuke baan bij een dynamisch, open, non-hiërarchisch, innovatief en resultaatgericht bedrijf. Wij ontwikkelen in-house en er heerst een informele professionele werksfeer. Van de medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid en enthousiasme verwacht. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is voor initiatief en een eigen invulling van de taken. Naast een goede beloning bieden we je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team van professionals binnen een internationale omgeving.

Interesse?

Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar werken@emakina.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Remko Mantel, tel. 020-463 77 66.

Deze vacature is alleen bedoeld voor directe sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

gallery image