2015-04-09

Why be a rebel when you can join the empire?

Author: Meriem Alami

Emakina is verkozen tot beste Full Service Digital Agency van 2014*. We zijn één van de snelst groeiende bureaus van Nederland én hard op weg om de allergrootste te worden.

EMAKINA_Talent

We zijn 125 digital natives met oog voor detail en een kei in het creëren van digitale transformaties. Stuk voor stuk experts op het gebied van social, brand building, mobile, commerce en CRM. Echte mensen waarvan het digitale hart sneller gaat kloppen van tot in de detail uitgewerkte concepten en goed converterende check-outs. Up-to-date collega’s die met veel passie voor digital iedere dag groeien om het maximale resultaat te behalen voor de allermooiste merken.

Van AD en Unilever tot BMW, RITUALS, Bonduelle, Sundio Group en Yves Rocher. Met digitale expertise weten we keer op keer mooie klanten te winnen, zowel nationaal als internationaal. Dit levert naast nieuwe projecten óók nieuwe vacatures op. Dus kies voor groei – wie weet worden we dankzij jou nog groter.

Ga naar emakina.nl/jobs of bel direct met 020 463 77 66 en vraag naar Kathelijn. Staat je droombaan er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

*Best beoordeeld in de categorie Full Service Digital Agencies in de Emerce 100

gallery image