10/10/2011

De feestelijke lessen van een 10-jarige..

Author: Leon

Ons moederkantoor in Brussel viert haar 10e verjaardag. Voor een bureau dat zoveel succes wist te behalen in een economisch zwaar decennium, is dat natuurlijk een feest dat niet ongemerkt voorbij mag gaan. En omdat we bij Emakina graag onze kennis, lessons learned en successen delen, hebben onze Belgische collega’s een goede feestlocatie gevonden. Het 10-jarig bestaan wordt namelijk gevierd tijdens Digital Marketing First 2011.

Emakina begon ooit in een garage, maar is inmiddels een beursgenoteerde onderneming waar ruim 300 mensen werken. En in tegenstelling tot veel bureaunetwerken waar de verschillende onderdelen anonieme takken zijn, wordt bij Emakina intensief samengewerkt. Het is voor ons heel gewoon om een bespreking in Brussel te hebben, een Skype-overleg met Antwerpen te houden of samen met onze Belgische collega’s een presentatie in elkaar te zetten. Die intensieve grenzeloze samenwerking is dan ook zeker van belang geweest bij de snelle opkomst van Emakina. Tijdens Digital Marketing First 2011 zullen Brice Le Blévennec en Denis Steisel het verhaal achter Emakina vertellen om vervolgens met alle bezoekers het glas te kunnen heffen op het tweede lustrum.

Maar we hebben natuurlijk nog veel meer kennis te delen. En daarom zullen verschillende experts van Emakina op het programma staan van de Belgische vakbeurs. Emakina zal onder meer spreken over:

  • Digital changing the creative process. How to creatively answer the new customers needs? Xavier Bouillon  Creative Director & David Grunewald, Head of Emakina / Agency
  • Introducing Emakina’s success stories in CRM & Direct marketing services Sammy Colson, Head of Emakina / Direct
  • Find out your brand’s character – Play the social media role game Karima Wardak, Amélie Sainthuile & Sophie Graillot (Strategy team of Emakina)
  • Mobile Matters. Thomas De Vos,  Head of Emakina / Mobile
  • What about Social media > Should we talk? Audrey Benoit,  Head of Emakina / Social
  • Emakina 10th Anniversary Presentation, in the main auditorium, Denis Steisel & Brice Le Blévennec, Co-founders of Emakina

Kortom: het wordt een drukke dag, maar zeker ook een feest. Al was het maar vanwege de bubbels die om 17 uur worden geschonken.

gallery image