Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
09/11/2012

Emakina.NL bestaat 10 jaar: tijd voor een terugblik!

Author: Leon

In 2002 openden we onder de naam Suntzu onze deuren aan de Burgemeester Hazenberglaan in Rotterdam. Sindsdien zijn we gegroeid, gekrompen, weer gegroeid, van naam veranderd en verhuisd.  En op 7 juli jongstleden hebben wij ons 10e verjaardagskaarsje uitgeblazen.  Natuurlijk willen we dit jubileum niet onopgemerkt voorbij laten gaan! De komende weken maken we een `trip down memory lane` en delen we onze hoogtepunten via Facebook. Wisten jullie bijvoorbeeld dat wij vanaf het eerste moment de Wokmail voor Conimex versturen? Bovendien ontwikkelden we voor hen in 2003 een nieuwe website.

In datzelfde jaar kreeg ook OLA een nieuwe website. Innovatief als we zijn, stelden we een website voor waarop bezoekers horizontaal scrollen. Toentertijd heel vooruitstrevend, maar al snel volgden veel andere websites! Anno 2012 is zijn we echter weer helemaal old-school aan het one-pagen.

Het waren de eerste stappen naar een groot internationaal portfolio. De komende weken blikken we terug op de meest succesvolle cases. Houd onze Facebook-pagina dus goed in de gaten! Is jouw merk nog geen klant van Emakina.NL, dan is dit natuurlijk hét moment om te zorgen dat je een plekje krijgt in de nabije toekomst op onze timeline.

gallery image