Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
11/15/2011

Emakina.NL is klaar voor de Unox Nieuwjaarsduik..

Author: Leon

Het is voor duizenden Nederlanders de beste start van het nieuwe jaar: de UNOX Nieuwjaarsduik. En ook op 1 januari 2012 zullen in Scheveningen weer 10.000 Nederlanders staan te trappelen om het koude water in te mogen.

Sinds enkele jaren worden ook op andere plekken in het land (en zelfs in het buitenland!) Serieuze Duiken georganiseerd, compleet met de herkenbare UNOX-outfits! Emakina.NL ontwikkelt in opdracht van UNOX al jaren de bijbehorende website en activaties. Dit jaar wilden we afstappen van de flash-site, mede door de groeiende populariteit van tablets en smartphones. De site bevat alles wat je van een goede Nieuwjaarsduik-site mag verwachten voor alle platformen: een overzicht van alle duikplekken en -tijden,  een uitgebreid foto-album, mogelijkheden voor eigen uploads , weersinformatie & nieuws en natuurlijk de beste mogelijkheden voor social sharing. Bovendien hebben we de site nu volledig geïntegreerd in de UNOX-site, zodat voor alle UNOX-gerelateerde uitingen nog maar 1 site nodig is, in plaats van verschillende campagnesites.

Kijk hier eens voor al die verschillende locaties om ook te duiken. En ben je nou echt een wizzkid, dan zul je vanzelf ook ontdekken dat we een aantal vernuftige tweaks hebben toegepast, die de de site en Facebook-fanpage volledig aan elkaar koppelen. We zijn tenslotte niet voor niets de enige Nederlandse preferred developer van Facebook.

Emakina is in ieder geval al aan het trainen voor de duik. En jullie?

gallery image