Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
12/16/2009

Emakina.NL lanceert wervingscampagne voor Yunomi

Author: Gabri

In juni van dit jaar lanceerde Emakina.NL in opdracht van Unilever Benelux het vrouwenplatform Yunomi. In nog geen half jaar tijd is er een database van meer dan 100.000 leden opgebouwd en mag Yunomi zich één van de populairste vrouwensites van Nederland en België noemen.

Wintercampagne gelanceerd
Emakina.NL heeft een nieuwe wervingscampagne ontwikkeld met als thema “Pak je Pakje”. Het doel is om meer vrouwen kennis te laten maken met Yunomi en ze de voordelen van het platform te laten ervaren. Met meer dan 1000 prijzen en enkele shoppingtrips naar Londen inclusief 1.000 euro zakgeld is de campagne volledig afgestemd op de doelgroep.

De multimediale campagne omvat:
– Online activatie op Yunomi.nl & Yunomi.be
– Advertentie met plakkaart
– Bannering
– E-mailmarketing

Online activatie
De online activatie brengt het grote aantal initiële bezoekers van Yunomi spelenderwijs in aanraking met de verschillende facetten van  het platform. Op de site zijn op wisselende plekken pakjes verstopt. Met een gevonden exemplaar maken leden kans op één van de vele prijzen.

Advertentie Veronica magazine
De grootste aanjager van de campagne is een advertentie in het Veronica Magazine, voorzien van een vliegticket met incheckcode. Met deze unieke code maken bezoekers bij inschrijving kans op één van de vele prijzen. Daarnaast is er een mailing naar relevante doelgroepen van partner MSN verstuurd en is er bannercampagne ontwikkeld.

“Verslaafd aan Yunomi”
De doelgroep is enthousiast over Yunomi. Uniek aan het concept is een stukje beloning en waardering. Zo worden er iedere maand gratis Unilever producten verstuurd en ontvangen actieve leden ieder kwartaal een cadeautje. Deze extra’s worden zeer gewaardeerd, maar vormen zeker niet de belangrijkste drijfveer voor bezoek aan de site. Wat maakt Yunomi dan zo onweerstaanbaar? Onze leden leggen het je graag zelf uit!

 

 

gallery image