Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
12/11/2012

Emakina.nl verstevigt board na vertrek Raymon de Kruijff

Author: Leon

Raymon de Kruijff, mede-oprichter van Suntzu (Emakina.nl), treedt terug als Managing Director van Emakina.nl. De Kruijff vervolgt zijn carrière als digitale Strategie en Concept Expert en tegelijkertijd als ondernemer en investeerder. Denis Steisel, CEO Emakina Group: “Met deze verandering hebben we alleen maar winnaars, de betrokkenheid en kennis van Raymon blijft behouden voor ons, maar er komt ook ruimte voor nieuw bloed in de organisatie”.

De afgelopen 10 jaar bouwde Raymon de Kruijff het bureau uit tot een succesvol full service digital agency. Als onderdeel van de Emakina Group sinds 2007, werd Emakina.nl een brand-activation specialist voor merken als Blue Band, Bonduelle en Dove. Het bedrijf creëerde voor Unilever bovendien het succesvolle vrouwenplatform Yunomi, dat inmiddels meer dan 400.000 leden heeft.

De Kruijff blijft op Europees niveau zeker nog werkzaam voor consumentenmerken van de Emakina Group, naast de andere uitdagingen van zijn nieuwe carrière. Hij zegt hierover: “Door deze verandering komt er meer tijd vrij om mijn visie over digitale communicatie in te zetten op andere manieren. Daarnaast ben ik steeds meer bezig om jonge ondernemers te helpen met die moeilijke eerste periode van een bedrijf starten. En dat geeft energie.”

Didier de Jaeger, Executive Partner van Emakina Group zal voorlopig de positie van Managing Director overnemen, met ingang van 1 december 2012. De Jaeger heeft meer dan 20 jaar ervaring in de reclame wereld en trad toe tot Emakina tijdens de overname van Troy agency. Tevens zal  Geert Rietbergen toetreden tot de Board en tijdelijk de rol als  CSD Unilever vervullen. De Management Board van Emakina.nl bestaat verder uit Gregory Heeren (Operations Director), Serge van Marion (Creative Director) en Denis Steisel (CEO Emakina Group).

Het in België en Frankrijk zeer succesvolle Emakina bouwt hiermee verder aan de ambitie om ook de Nederlandse markt te veroveren. Het bureau werkt vanuit Rotterdam al 10 jaar voor diverse Unilever-merken en won onlangs een aantal grote pitches. De groei die Emakina.nl in 2012 doormaakte op het gebied van Social en Mobile, zal naar verwachting ook in 2013 doorzetten. Daarnaast blinkt Emakina internationaal uit door de bouw en het onderhoud van technische platformen, zoals Maui dat de basis vormt voor veel Unilever-brandsites.

gallery image