Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
09/25/2012

Emakina werkt samen met Digital Jungle & de Metia Group

Author: Leon

Deze maand is de Emakina Group belangrijke strategische partnerschappen aangegaan met de digitale marketingbureaus Metia Group en Digital Jungle. Hiermee wordt het bereik van de Emakina Group sterk vergroot. De Metia Group heeft zich op mondiaal niveau gespecialiseerd in digitale marketing, met kantoren in Londen, New York, Seattle en Singapore. Digital Jungle is binnen China koploper op het vlak van social influcence marketing.

 

Emakina Group is altijd op zoek naar manieren om nog beter aan de wensen van klanten te voldoen. Merken kijken  uit naar grensoverschrijdende of zelfs grenzeloze oplossingen als antwoord op de toenemende globalisering en de ontwikkeling op het gebied van digitale marketing en communicatie. Tegelijkertijd is er een steeds groter wordende behoefte aan lokale invulling van een globale strategie. De nieuwe partnerschappen bieden daarvoor alle kansen: mondiale spreiding van kennis en netwerken, met lokale specialisten voor de uitrol van de strategie.

 

Door de kersverse samenwerking met koplopers zoals de Metia Group en Digital Jungle, kunnen we onze internationale aanwezigheid aanzienlijk verruimen. Het biedt ons bovendien een unieke kans om onze expertise aan te vullen met ervaring van merken die in totaal andere markten opereren. We zijn er dan ook van overtuigd dat onze gecombineerde know-how voor zowel bestaande  als toekomstige klanten veel voordeel opleveren. En dat is tenslotte waar we het voor doen!

Bekijk hier het volledige persbericht.

gallery image