Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
06/05/2009

Emakina.NL lanceert vrouwenplatform Yunomi voor Unilever

Author: Brice Le Blévennec

Yunomi

3 Juni lanceerden we trots het nieuwe vrouwenplatform Yunomi voor Unilever Benelux, www.yunomi.nl en www.yunomi.be. Yunomi is het nieuwe platform voor én door vrouwen. Op een gemakkelijke manier kunnen vrouwen via Yunomi iedere dag een moment aan zichzelf geven. Yunomi gaat over onderwerpen die vrouwen raken en bezighouden, gecombineerd met een dagelijkse dosis praktische tips, spelletjes en interessante artikelen van de redactie én van de vrouwen zelf.

Op www.yunomi.nl staan rubrieken zoals ‘Vrouw van de dag’, waarop bezoekers hun eigen verhaal vertellen. Via ‘Mijn Yunomi’ kunnen leden hun favoriete artikelen en recepten bewaren. En bij ieder bezoek aan de website sparen vrouwen ‘Nomi’s’, dit zijn spaarpunten die ze elk kwartaal kunnen inwisselen voor een leuk cadeau. Bovendien maken Yunomi leden de komende maand ook nog eens elke dag kans op één van de Yunomi Verwendagen zoals een privé dansles, een workshop bonbons maken en als hoogtepunt een persoonlijk lingerie advies van wereldwijd toonaangevend lingerie ontwerpster Marlies Dekkers.

“Na het winnen van de pitch hebben we een jaar lang keihard gewerkt om een goed concept om te zetten naar een gebalanceerd design en solide eindproduct”, zegt Raymon de Kruijff, verantwoordelijke voor Yunomi bij Emakina.NL . “Het resultaat bewijst onze jarenlange ervaring. Maar nu begint het pas echt! Dit soort projecten gaan pas goed leven als je hele team ermee opstaat en naar bed gaat. En dankzij onze teams in België en Nederland ben ik vol vertrouwen dat we ook dit sociale platform gaan laten opbloeien tot iets moois.”

Paul de Gooijer, Managing Director van Emakina.NL: “We zijn ontzettend trots op Yunomi. Niet alleen omdat we voor Unilever dit prachtige platform mochten bouwen maar ook omdat we onze expertises op merk, strategie en communities konden inzetten en uitbouwen. De site draait in drie talen: Nederlands, Vlaams en Frans. We hebben niet alleen het ontwerp en de bouw gedaan maar ook hard gewerkt voor de inhoud. Een prachtige prestatie die ondersteund is door de gehele groep.”

gallery image