Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
04/05/2012

“Ik word nog elke dag uitgedaagd om beter te worden!”

Author: Leon

sabrina@emakina.nlSabrina werkt sinds 2008 bij Emakina.NL. Als stagiaire viel ze direct op door haar vrolijkheid en gedrevenheid. Als contentmanager kan zo zowel haar creativiteit als technische skills inzetten voor consumentenmerken als Conimex en Bonduelle. We laten je dan ook graag nader kennismaken met deze goedlachse Brabantse, die elke dag met plezier naar Rotterdam komt.

Emakina.NL is een full-service digital agency. En hoewel alles draait om ‘online’ proberen we het toch vooral ook zo menselijk mogelijk te houden. Voor Sabrina betekent dat soms dat ze wat bescheidener is dan nodig: “Als ik mensen op een verjaardag moet uitleggen wat een contentmanager doet, dan zeg ik meestal dat ik teksten en illustraties online zet. Het leukste van mijn werk is echter dat ik meedenk over marketing en strategie en vervolgens zorg voor de concrete vertaling naar bijvoorbeeld een mailing, een Facebook-page of activatie. Het blijft fantastisch om voor grote merken als Dove en Magnum te werken en na te denken over hoe hun content zo shareable mogelijk wordt.”

Iedereen bij Emakina.NL maakt gebruik van elkaars expertise. Gevraagd en ongevraagd kijken we over elkaars schouder mee op verschillende projecten. Dat doen we ook voor onze klanten. Sabrina: “Soms kom ik op een ander project van onze klanten iets tegen dat beter kan; dan mail ik ze ook gewoon. Klanten waarderen die ‘personal touch’.”

Ontwikkeling in online gaan zo ontzettend snel, dat het zaak is dat je elkaar scherp houdt. Als bureau willen we ook onze klanten op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Dat vraagt echter wel van alle medewerkers dat ze zichzelf continu bijschaven. Dat betekent volgens Sabrina ook: gewoon aanpakken. “ Mijn motto is ‘learning by doing’ en dat komt hier goed van pas. We hebben de beste mensen in huis en houden elkaar scherp. Ik word dan ook elke dag uitgedaagd om beter te worden.”

Bij Emakina.NL proberen we vandaag al te leveren wat consumenten morgen willen zien. Daar kunnen we onszelf over op de borst kloppen, maar het is natuurlijk een stuk geloofwaardiger als het uit de mond komt van iemand anders. Daarom heeft Sabrina die taak op zich genomen: “We proberen voortdurend te innoveren en verrassen onszelf ook regelmatig. Die innovatie, daar zijn we bij Emakina.NL allemaal een soort van ‘obsessed’ mee” concludeert ze.

Wij waarderen Sabrina overigens ook enorm vanwege de Brabantse gemoedelijkheid die ze elke dag weer binnenbrengt. Die vrolijke inslag deed haar zelfs besluiten om voor dit vak te kiezen: “Ik ben ooit begonnen met ICT, maar daar vond ik mezelf al snel veel te vrolijk voor. Design sprak me ook wel aan, maar ik wilde wel graag meedenken over het totaalplaatje van de content. Daarom heb ik uiteindelijk gekozen voor CMD (Communicatie en Multimedia Design); de perfecte combinatie van techniek en vormgeving.”

 

 

 

 

 

gallery image