08/24/2011

Kick-off van nieuwe Knorr brandsite met grootste sample-actie

Author: Brice Le Blévennec

Tijdens de briefing vroeg Knorr ons om eens na te denken over het verbeteren van de actiesite van Knorr Braadstoom Geheimen om zo een plek te creëren  waar bezoekers véél meer kunnen interacten, feedback kunnen geven & krijgen en interessante onderwerpen/recepten kunnen delen met vrienden.   

 

 

Ingrediënten & bereidingswijze
We zagen meteen meer mogelijkheden en kwamen op het idee om de actiesite te integreren in een hele nieuwe website! Samen met onze collega’s in Brussel zijn we tot een mooi concept gekomen dat uitgebouwd is tot een splinternieuw en shiny (we love shiny) website.

Het resultaat
Knorr.nl is een veelzijdig platform geworden waar de consument terecht kan voor inspiratie voor de heerlijkste recepten, mee kan doen met de acties, zich kan inschrijven voor de nieuwsbrief, een interactief kookboek kan bijhouden en uiteraard op gebied van social media ALLES kan bekijken en delen met IEDEREEN. Als ze dat willen uiteraard 🙂

22 augustus is de site live gegaan! Bekijk het allemaal op je gemak…en krijg je trek door al die lekkere beelden? Vraag meteen een gratis sample Knorr Braadstoom Geheimen aan!

gallery image