Emakina is now part of the epam family
Read the announcement
Select your location
05/31/2012

Prijzenregen bij Emakina.NL

Author: Leon

In één week tijd verschillende prijzen in de wacht slepen voor meerdere merken, is natuurlijk reden voor een feestje. Daarom hebben we onszelf zojuist getrakteerd op een glas champagne en een oer-Rotterdamse Koekela-taart!

Interactive Media Award

Het brandplatform voor Bonduelle haalde bij de Interactive Media Awards in de categorie ‘consumer goods’ een totaalscore van 487 (van 500) en daarmee de titel ‘best in class’. Het is de hoogst haalbare award , waarbij de site werd beoordeeld op design, content, planning, executie en overall professionaliteit. In de categorie waren 105 inzendingen en Bonduelle liet in de ranking onder meer de sites van Bavaria (ook van Emakina en onderscheiden met een Outstanding Achievement Award) en HotWheels achter zich.

 

Communicator Awards

Voor de Stichting Weet Wat Je Besteedt ontwikkelde Emakina.NL het platform Edgie.nl. De website werd tijdens de 18e uitreiking van de Communicator Awards onderscheiden met maar liefst 2 Awards of Distinction. De eerste in de categorie ‘community’, de tweede in de categorie ‘non-profit’. De prijzen onderstrepen de kracht van het bureau om levendige communities te bouwen rondom een specifieke doelgroep of een gericht contentdomein.

Dat de zomer nog niet echt doorbreekt, is natuurlijk spijtig. Maar als elke grijze dag wordt opgeluisterd met dit soort prijzenregen, dan mag het wat ons betreft nog wel even zo doorgaan.

gallery image